U bent hier: Home » Strooizout Groothandel

Strooizout groothandel

Straatzout.nl is een strooizout groothandel in Oud-Beijerland. U kunt bij onze professionele groothandel terecht voor kleinere en grote hoeveelheden strooizout. Wij raden u aan uw strooizout op tijd te bestellen, daar de prijzen van strooizout flink kunnen stijgen wanneer de winter de kop opsteekt en langdurig aanhoudt. Bij onze strooizout groothandel kunt u altijd uw strooizout bestellen tegen een aantrekkelijke prijs.

Producten van onze strooizout groothandel

Uiteraard kunt u op de eerste plaats bij onze strooizout groothandel terecht voor strooizout van uitstekende kwaliteit. Wij kunnen het strooizout leveren in emmers en zakken, welke u ook op pallets kunt bestellen. Daarnaast bieden wij u actiepakketten en kunt u bij onze handel terecht voor bulkleveringen. Binnen onze groothandel vindt u ook enkele benodigdheden, als zoutscheppen, zoutemmers en zoutstrooiwagens.

Contact

Wanneer u op zoek bent naar strooizout, dan bent u van harte welkom bij strooizout groothandel Straatzout.nl. Meer informatie over ons strooizout en de scherpe tarieven die wij u te bieden hebben kunt u vinden op de website. Wenst u advies of heeft u vragen over de producten of diensten van onze groothandel? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel dan naar 06 – 53 96 36 34 of mail naar verkoop@straatzout.nl, ook voor het plaatsen van bestellingen.

Meer gerelateerde onderwerpen over Strooizout Groothandel: Strooizout Groothandel, Strooizout Prijs, Strooizout